Διοργάνωση Live streaming σεμιναρίου με την Ελίνα Γιαχαλή με περισσότερες από 2000 συμμετοχές

Διοργάνωση Live streaming σεμιναρίου με την Ελίνα Γιαχαλή με περισσότερες από 2000 συμμετοχές

Η Alternative Media ανέλαβε την παραγωγή και το μάρκετινγκ του εισαγωγικού σεμιναρίου της Ελίνας Γιαχαλή, NLP coach και Intrapreneur.

Το σεμινάριο διεξήχθη διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας ZOOM. Λόγω του ότι η μέγιστη χωρητικότητα του ZOOM meetings είναι τα 1.000 άτομα, σπάσαμε τη δυνατότητα συμμετοχής και μέσω κλειστής ομάδας στο Facebook όπου μεταδιδόταν μέσω Live Streaming. Καθώς η Ελίνα Γιαχαλή και η ομάδα αποτελούν κορυφαίους επαγγελματίες στον χώρο, το ποσοστό προσέλευσης κυμάνθηκε κοντά στο 60% σε αντίθεση με τα περισσότερα σεμινάρια όπου το ποσοστό δεν υπερβαίνει το 40% Αξίζει να σημειωθεί ότι το βίντεο δόθηκε στη συνέχεια μαγνητοσκοπημένο όπου για ένα μόλις 24ωρο με αποτέλεσμα να του δουν περισσότεροι από 2000 μοναδικοί χρήστες.

Για την ακρίβεια 820 χρήστες το παρακολούθησαν μέσω ZOOM, 400 μέσω live streaming στην κλειστή ομάδα στο Facebook και οι υπόλοιποι το είδαν το επόμενο 24ωρο.

Η προβολή του σεμιναρίου διήρκησε μόλις 20 μέρες, από 20 Δεκεμβρίου έως 10 Ιανουαρίου και συνολικά εγγράφηακν περισσότεροι από 2300 άτομα. Η προώθηση ήταν αποτελεσματική και το κοινό είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά μία από τις πιο αξιόλογες επαγγελματίες του χώρου.

Η παραγωγή διεξήχθη στο χώρο της αξιοποιώντας μίνιμαλ αλλά αποτελεσματικό εξοπλισμό.