Ολοκληρώθηκε το διήμερο συνέδριο του Leading Minds με τον Bruce Lipton στην Αθήνα με 1.180 συμμετέχοντες

Ολοκληρώθηκε το διήμερο συνέδριο του Leading Minds με τον Bruce Lipton στην Αθήνα με 1.180 συμμετέχοντες

Το Leading Minds έχει καθιερωθεί ως ένας από τους κορυφαίους θεσμούς εκδηλώσεων στην Ελλάδα, προσελκύοντας κάθε χρόνο διακεκριμένους ομιλητές και συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο.

Το 2022, το Leading Minds φιλοξένησε περισσότερους από 250 ομιλητές, προσφέροντας ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα εκδηλώσεων που κάλυψε ευρύ φάσμα θεμάτων, από την επιστήμη και την υγεία μέχρι την προσωπική ανάπτυξη και τη φιλοσοφία. Ο θεσμός αυτός διοργανώνεται από την Alternative Media και τη MindGrowth, δύο εταιρείες που δεσμεύονται να προσφέρουν κορυφαίες εμπειρίες γνώσης και εξέλιξης στο ελληνικό κοινό.

Το 2024, το Leading Minds κορυφώθηκε με τη διοργάνωση του σεμιναρίου του Δρ. Μπρους Λίπτον, ενός από τους πιο αναγνωρισμένους επιστήμονες στον χώρο της επιγενετικής και της σύνδεσης νου-σώματος. Το σεμινάριο έλαβε χώρα στην Αθήνα, με πάνω από 1.180 συμμετέχοντες, συμπεριλαμβανομένων κορυφαίων προσωπικοτήτων από διάφορους επαγγελματικούς τομείς. Η εκδήλωση συνοδεύτηκε από παράλληλες δραστηριότητες και μοναδικές εμπειρίες για τους συμμετέχοντες, όπως το VVIP δείπνο και η ιδιωτική περιήγηση του Δρ. Λίπτον στην Ελλάδα. Δείτε αναλυτικά την αποδελτίωση εδώ https://enallaktikidrasi.com/2024/10/apologismos-bruce-lipton/