Υπηρεσίες

Υπηρεσίες

Ανάλυση υπηρεσιών

events123

Events

Διοργάνωση, διαχείριση και επικοινωνία φεστιβάλ, εκθέσεων, συνέδριων, workshops, εκπαιδευτικών προγραμμάτων και Retreats

digital - marketing

Digital Marketing

Διαφήμιση στις μεγαλύτερες ηλεκτρονικές πλατφόρμες (Facebook, Google Ads, Instagram), αλλά και στον ηλεκτρονικό τύπο με banners, advertorials και native άρθρα

tv

Mainstream Marketing

Διαφήμιση και προβολή στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο, σε περιοδικά και εφημερίδες πανελλαδικής εμβέλειας με πληθώρα τρόπων.

content-1

Content Management

Δημιουργία πρωτότυπου υλικού όπως άρθρα, συνεντεύξεις, βίντεο, αναρτήσεις για Social Media, φωτογραφίες, ghost writing κ.λ.π.

video-1

Video & Photography

Δημιουργία animation ή πραγματικών βίντεο, λήψη παρουσιάσεων ή άλλων events, επαγγελματική φωτογράφιση για πολλαπλές χρήσεις.

branding-12

Branding and Copyright

Σχεδιασμός ανάπτυξης επωνυμίας, δημιουργία περιεχομένου, επικοινωνίας, φήμης και προστασία πνευματικών δικαιωμάτων.

ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ

Η εταιρεία μας παρέχει τις υπηρεσίες της στηριζόμενη και σε εξωτερικούς συνεργάτες τους οποίους εμπιστεύεται.

Διαφήμιση
Διοργάνωση
Περιεχόμενο
Βίντεο & Φωτογραφία

Η καινοτομία και η δημιουργικότητα είναι οι οδηγοί μας σε όλες τις συνεργασίες.

Η Alternative Media συνεργάζεται με κάποιους από τους μεγαλύτερους  δημοσιογραφικούς οργανισμούς και ομίλους. Είμαστε ανοικτοί σε κάθε συνεργασία και μας αρέσουν οι προκλήσεις.

Σκοπός μας είναι η αποτελεσματική προβολή του πελάτη και της επωνυμίας με στόχο να μην σπαταλούνται αχρείαστοι πόροι.

Λόγω της πείρας μας στη διαφήμιση περισσότερων από 5.000 events, ανθρώπων, ιδεών και εταιρειών, έχουμε τη βεβαιότητα ότι μπορούμε να βρούμε λύσεις προσιτές σε όλους.

Σε μια περίοδο όπου όλα περιστρέφονται γύρω από το άτομο, που όλα τείνουν να εξατομικεύονται, είναι πιο αναγκαίο από ποτέ, η διαφήμιση να ακολουθήσει την ίδια πρακτική. Εξάλλου, έτσι είναι πιο αποτελεσματική και πιο οικονομική ταυτόχρονα.

Οι εξωτερικοί μας συνεργάτες είναι άνθρωποι ή οργανισμοί με κοινό όραμα οι οποίοι έχουν δώσει επίσης τα διαπιστευτήριά τους.

Η Better World διοργανώνει σεμινάρια, workshops και retreats για πάνω από 6 χρόνια με εξαιρετική επιτυχία.

Τα μέλη της Ecopolis διοργανώνουν δημόσια θεάματα, εκθέσεις, συναυλίες και παραστάσεις για περισσότερο από 20 χρόνια, σε όλη την Ελλάδα.

Η Internet Wizards είναι η ομάδα Developers που έχει συμβάλει στη δημιουργία πολύ μεγάλων projects για πάνω από 10 χρόνια.

Το Body in Balance εκπέμπει στην Cosmote Tv και είναι στον χώρο παραγωγής βίντεο, τηλεοπτικών σποτ και τηλεοπτικών θεαμάτων για πάνω από 20 χρόνια.

Οι πιο συχνές υπηρεσίες μας

Διαφήμιση events

Έχουμε προβάλλει επιτυχώς πάνω από 5.000 σεμινάρια, workshops, εκθέσεις, φεστιβάλ, retreats στα οποία παρευρέθηκαν πάνω από 250.000 άνθρωποι μέχρι σήμερα.

Διοργάνωση events

Στο ενεργητικό μας και των συνεργατών μας βρίσκονται κάποιες από τις μεγαλύτερες εκθέσεις, φεστιβάλ, δημόσια θεάματα αλλά και εκατοντάδες μικρά ή μεγάλα workshops.

Branding

Οι επιλογές και οι προτάσεις που καταθέτουμε για την ενίσχυση του Branding Awareness αλλά και για τη δημιουργία φήμης από μηδενικό στάδιο είναι εξαιρετικά πρωτότυπες και αποτελεσματικές.

Web and Social Media management

Υπηρεσία διαχείρισης ιστοσελίδων και Social Media με παραγωγή μοναδικού περιεχομένου για επιτυχημένη ανάπτυξη του Brand ή προώθηση  ενός event

Υποτιτλισμός βίντεο

Παρέχουμε όλες τις λύσεις βίντεο, όπως λήψη βίντεο, καταγραφή, live μετάδοση σε Social Media, συνεντεύξεις, δημιουργία τηλεοπτικών σποτ υποτιτλισμό και άλλα.  Για όσους αναζητούν οικονομικές λύσεις, τότε, παρέχουμε τη δυνατότητα δημιουργίας animation απλών βίντεο.

Ghost Writing

Επαγγελματική αρθρογραφία με την δική σας επωνυμία. Η αρθρογραφία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για υποστήριξη του Brand, ενίσχυση της βιβλιογραφίας, δημιουργία περιεχομένου ιστοσελίδας και ανάρτηση στα Social Media.

Native διαφήμιση

Η καλύτερη διαφήμιση είναι αυτή που δεν φαίνεται. Έτσι, η Alternative Media προσφέρει μια πληθώρα επιλογών προς αυτή την κατεύθυνση. Από συμμετοχή σε ενημερωτικές εκπομπές έως συνεντεύξεις και άρθρα γνώμης από έγκυρα έντυπα, περιοδικά και εφημερίδες.

Ζητήστε μας περισσότερες πληροφορίες

Καλέστε μας για να κλείσουμε ραντεβού και να μας πείτε ποιο είναι το όραμά σας και πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε να το υλοποιήσετε.