Ελίνα Γιαχαλή | ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΝΕΛΠΙΣ POWER START ©

Ελίνα Γιαχαλή | ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΝΕΛΠΙΣ POWER START ©

Η Ελίνα Γιαχαλή (επιλεγμένη μέσα στους 20 World Class Entrepreneurs στο βιβλίο Your Path to Business Success by Howard Fox) πιστεύει ότι οι όλοι οι άνθρωποι έχουν μέσα τους ακατέργαστο το ταλέντο της θετικής αλλαγής.

Aυτό που χρειάζεται είναι να το αναπτύξουν από απλό ταλέντο σε καθημερινή δεξιότητα και τρόπο λειτουργίας.

Ως εκ τούτου, βοηθάει εκείνους που την εμπιστεύονται να υλοποιήσουν τους προσωπικούς ή επαγγελματικούς στόχους τους μέσα από το δρόμο της στρατηγικής στοχοθεσίας και της σύνδεσης με την εσωτερική τους δύναμη και σοφία χρησιμοποιώντας τα εργαλεία της αυτογνωσίας, της νευροεπιστήμης, του νευρογλωσσικού προγραμματισμού και του life coaching.

Διδάσκει και εκπαιδεύει ενήλικες για πάνω από εφτά χρόνια. Έχει κάνει πάνω από 2,000 ώρες Coaching και έχει μιλήσει σε ακροατήρια άνω των 300 ετόμων, από πολλές και διαφορετικές κουλτούρες. Έχει κάνει πάνω από 150 σεμινάρια και εργαστήρια αυτογνωσίας και υλοποίησης στόχων και έχει εμψυχώσει πολύ μεγάλα κοινά. Προσφάτως ήταν καλεσμένη στα Tedx Patras για ένα εργαστήριο Επίτευξης Στόχων.

Tις γνώσεις της στην εκπαίδευση ενηλίκων τις έχει πάρει από μια ευρεία γκάμα σπουδών, και αυτό της δίνει τη δυνατότητα να έχει μια σφαιρική και παράλληλα βαθιά προσέγγιση των θεμάτων με τα οποία δουλεύει.

Ως NLP Life Coach πιστοποιήθηκε από την Διεθνή Κοινότητα Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού μέσω της NLP Global Training στην Ολλανδία.

Η Ελίνα Γιαχαλή διοργανώνει το σεμινάριο ΕΝΕΛΠΙΣ POWER START © στις 22 Φεβρουαρίου. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το σεμινάριο, καθώς και πολλά testimonials στην ιστοσελίδα lifecoachelina.com