Εναλλακτική Ατζέντα: Μια νέα πρωτοποριακή πλατφόρμα στην Ελλάδα

Εναλλακτική Ατζέντα: Μια νέα πρωτοποριακή πλατφόρμα στην Ελλάδα

Ένα project 9 μηνών ολοκληρώθηκε επιτυχώς τον Αύγουστο. Η Εναλλακτική Ατζέντα, η μεγαλύτερη πλατφόρμα προβολής σεμιναρίων μετασχηματίστηκε.

Χρειάστηκαν πάνω από 9 μήνες εντατικής εργασίας προκειμένου να υλοποιηθεί ένα μεγάλο όραμα. Σκοπός της αλλαγής ήταν να δημιουργηθεί ένας χώρος όπου όλοι μπορούν μόνοι τους να καταχωρούν τις δημοσιεύσεις τους, να τις επεξεργάζονται, να βλέπουν στατιστικά και αναφορές και φυσικά να τις προωθούν κατά το δοκούν. Η πλατφόρμα κινείται γύρω από τις ανάγκες του διοργανωτή χαρίζοντάς του πολύτιμα εργαλεία μάρκετινγκ και ελέγχου της πορείας των καταχωρήσεών του.

Επιπλέον, η πλατφόρμα εισάγει 6 τύπους καταχωρήσεων, εκδηλώσεις, υπηρεσίες, εμπειρίες, συνδρομές, άρθρα και επαγγελματικά προφίλ, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί μια ευέλικτη τιμολογιακή πολιτική ώστε να προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε διοργανωτή, μικρού ή μεγάλου.

Η πολυπλοκότητα του έργου ήταν στο γεγονός ότι οι διοργανωτές έπρεπε να μπορούν να συσχετίζουν διαφορετικές καταχωρήσεις μεταξύ τους. Έτσι, επαγγελματικά προφίλ, άρθρα, υπηρεσίες, εμπειρίες και εκδηλώσεις συνδέονται όλα μεταξύ τους κάτω από τον διοργανωτή.