7 Σπουδαίες προσωπικότητες από ΗΠΑ και Καναδά, 450 συμμετέχοντες από 14 χώρες.

7 Σπουδαίες προσωπικότητες από ΗΠΑ και Καναδά, 450 συμμετέχοντες από 14 χώρες.

Πραγματοποιήθηκε μια πολύ ενδιαφέρουσα διαδικτυακή τριήμερη πρωτοβουλία από το HeartMath Institute με θέμα την Παγκόσμια συνοχή. Οι ομιλητές παρουσίασαν εργασίες υψηλού επιπέδου.

Σε όλες τις ημέρες, υπήρχαν εργαστήρια μετά από κάθε παρουσίαση, σε μικρές ομάδες πέντε ατόμων που ήταν πολύ λειτουργικές και αύξαναν την συνοχή του μεγάλου αριθμού των συμμετεχόντων από διάφορα μέρη και χώρες του κόσμου.

Η οργάνωση ήταν άψογη και είμαστε πολύ υπερήφανοι γιατί την τεχνική υποστήριξη είχε αναλάβει η Alternatrive Media, ενώ την παρουσίαση έκανε η Jennifer K. Hill (Host) με υποδειγματικό τρόπο.

Το σεμινάριο ξεκίνησε με μια πολύ προχωρημένη παρουσίαση της Deborah Rozman με θέμα τον αναπροσανατολισμό της Παγκόσμιας Συνειδητότητας και ακολούθησε ο Rollin McCraty παρουσιάζοντας την Επιστήμη της Διασυνδεσιμότητας με το περιβάλλον πεδίο, ενώ η Claudia Welss μια πολύ ενδιαφέρουσα προσέγγιση με θέμα από την εξωτερική στην εσωτερική επισκόπηση και έκλεισε με τον Howard Martin που μας ανάλυσε το άγχος που προέρχεται από της γρήγορες αλλαγές.

Η δεύτερη ημέρα άνοιξε με τον Howard Martin που παρουσίασε την τεχνική Heart Lock-In με διαδραστική συμμετοχή στη συνέχεια ο Gregg Braden μας οδήγησε στην Ανακατεύθυνση της Παγκόσμιας συνείδησης προς αρμονικές λύσεις και ακολούθησε Howard Martin που αύξησε τις δονήσεις μας, με αρκετό χρόνο για συζήτηση και ερωτήσεις.

Η εισήγηση της Deborah Rozman μας οδήγησε με γλαφυρό τρόπο στην Διαίσθηση και την τεχνική Freeze Frame και απάντησε σε πολλές ερωτήσεις,

Την τρίτη μέρα η συνέχισε η Deborah Rozman με παρουσίαση για την Συμπόνια και Φροντίδα με έντονη συναισθηματική φόρτιση, ο James L. Miles μας παρουσίασε την μεθοδολογία με τεχνικές του HeartMath για να αναπτύξουν οι διάφορες κοινότητες τις δεξιότητες που οδηγούν στην κοινωνική συνοχή, ενώ ο Rollin McCraty παρουσίασε την εντυπωσιακή προσπάθεια για ανακατεύθυνση της παγκόσμιας Συνείδησης καθώς και για τις συλλογικές καθημερινές μας πρακτικές που έχουν σημασία και ακολούθησε άσκηση.
Πριν το κλείσιμο είχαμε τη χαρά να μιλήσουμε με όλους τους ομιλητές ενώ έκλεισε το τριήμερο με τον Howard Martin που μας προσέφερε ένα καθοδηγούμενο διαλογισμό.

Συμετείχαν οι:

Deborah Rozman, Ph.D. ,President and co-CEO HeartMath Inc.
συμπεριφορική ψυχολόγος, στέλεχος επιχειρήσεων και συν-συγγραφέας
της σειράς Μετασχηματισμός Άγχους και Μετασχηματισμός Κατάθλιψης, καθώς και Καρδιακή Νοημοσύνη.
Η Deborah συμμετέχει στο επιστημονικό συμβούλιο του HeartMath Institute και Global
Συντονιστική Επιτροπή Πρωτοβουλίας Συνοχής.

Claudia Welss
Chairman, Institute of Noetic Sciences

Rollin McCraty, Ph.D.
Director of Research, HeartMath Institute
Ψυχοφυσιολόγος με πάρα πολλές δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά
Τα ερευνητικά ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν τη φυσιολογία
του συναισθήματος, την επικοινωνία καρδιάς-εγκεφάλου και της παγκόσμιας διασύνδεσης μεταξύ ανθρώπων και τα ενεργητικά πεδία της γης.

James L. Miles, Sr., Ph.D., DMin.
Senior Partner-Resilient Communities Initiative at Lodestone
Το πρωταρχικό πάθος του Δρ Miles είναι να βοηθήσει τους ηγέτες και τις κοινότητες να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους που οδηγούν στην κοινωνική συνοχή,
πολιτιστική ικανότητα και οικονομική ανάπτυξη για όλους.

Howard Martin
Executive Vice President, HeartMath LLC
Ο Χάουαρντ Μάρτιν συνεργάζεται με το HeartMath από την ίδρυσή του το 1991. Το 1999 δημοσιεύτηκε το HeartMath Solution και το 2016 συν-συγγραφέας Heart Intelligence – Σύνδεση με τη διαισθητική καθοδήγηση της καρδιάς.

Gregg Braden
Scientist, Consultant and New York Times Bestselling Author
Gregg Braden is a five-time New York Times best-selling author, scientist,
international educator and pioneer in the emerging paradigm bridging science,
social policy and human potential.
Σύμβουλος και συγγραφέας και πρωτοπόρος στην γεφύρωση της εξελισσόμενης βιολογικής επιστήμης με άμεση κλινική εφαρμογή στην κοινωνία και στο ανθρώπινο δυναμικό.

Claudia Welss
Chairman, Institute of Noetic Sciences
Claudia Welss is a citizen scientist and subtle activist bridging practical
consciousness research with social movements to accelerate humanity’s
evolution.