Το Essex Institute, ο Χαράλαμπος Σολέας και η Better World εγκαινιάζουν το νέο κύκλο εκπαίδευσης στην Κλινική Υπνοθεραπεία

Το Essex Institute, ο Χαράλαμπος Σολέας και η Better World εγκαινιάζουν το νέο κύκλο εκπαίδευσης στην Κλινική Υπνοθεραπεία

Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα προγράμματα στο είδος του. Το πρόγραμμα έχουν εμπιστευτεί μέχρι σήμερα δεκάδες επαγγελματίες.

Για άλλη μια φορά,  ο διεθνούς φήμης Trainer, NLP & Life Coach Χαράλαμπος Σολέας, σε συνεργασία με την Better World, διοργανώνουν το νέο κύκλο μαθημάτων στην Κλινική Υπνοθεραπεία με πιστοποίηση από ένα από τα πιο αναγνωρισμένα Ινστιτούτα του Ηνωμένου Βασιλείου, το Essex Institute. 

Το Επαγγελματικό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης στην Υπνοθεραπεία σε επίπεδο Διπλώματος είναι ένα πλήρες επαγγελματικό πρόγραμμα εκπαίδευσης που συνάδει με το National Core Curriculum του Ηνωμένου Βασιλείου για σχολές Υπνοθεραπείας. Έχει γραφτεί και επιμεληθεί από τον διευθυντή του Essex Institute of Clinical Hypnotherapy, Terence Watts, και είναι βασισμένο στις χιλιάδες ώρες επιτυχημένης δουλειάς του με Υπνοθεραπεία, Ψυχοθεραπεία και Υπνοανάλυση. Με την συμπλήρωση της εκπαίδευσης, ο συμμετέχοντας έχει το δικαίωμα εγγραφής σε όποιο επαγγελματικό σύνδεσμο επιλέξει καθώς και στο Complementary and Natural Healthcare Council του Η.Β.

Η διαφημιστική καμπάνια στην Εναλλακτική Ατζέντα αλλά και στον Galaxy 92FM έφερε ικανοποιητικά αποτελέσματα στην επικοινωνία του προγράμματος. 

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ  https://enallaktikiagenda.gr/