Κυκλοφόρησε το τρίτο τεύχος OPEN LIFE

Blog - Alternative Media

Οι Εκδόσεις Πεδίο προβάλλουν τους τίτλους αυτοβοήθειας στην Εναλλακτική Δράση

Οι Εκδόσεις Πεδίο προβάλλουν για άλλη μια χρονιά, τα βιβλία αυτοβοήθειας μέσα από την Εναλλακτική Δράση, τη μεγαλύτερη ιστοσελίδα Αυτοβελτίωσης στην Ελλάδα με πάνω από ένα εκατομμύριο μοναδικούς χρήστες το μήνα.

Read More...

Το κορυφαίο εκπαιδευτικό πρόγραμμα κλινικής υπνοθεραπείας ξανά στην Εναλλακτική Ατζέντα

Η Better World επέλεξε για άλλη μια χρονιά την Εναλλακτική Ατζέντα για την προώθηση του κορυφαίου εκπαιδευτικού προγράμματος Κλινικής Υπνοθεραπείας με εισηγητή τον Χαράλαμπο Σολέα.

Read More...

Κυκλοφόρησε το πρώτο τεύχος OPEN LIFE

Το πρώτο τεύχος OPEN LIFE από την Εναλλακτική Δράση κυκλοφόρησε με το Έθνος της Κυριακής στις 26 Οκτωβρίου και πλέον διατίθεται μόνο του στα περίπτερα.

Read More...

Το Ινστιτούτο Gestalt του San Francisco ξεκινάει το ετήσιο πρόγραμμα σεμιναρίων στην Ελλάδα

Το Gestalt Institute of San Francisco – Greece ξεκινά τη φετινή χρονιά έναν καινούργιο κύκλο σεμιναρίων συνδυάζοντας τη θεραπεία Gestalt με το εξαιρετικά σημαντικό πεδίο της Θεραπείας του Τραύματος, πολύτιμο έως και απαραίτητο εφόδιο για κάθε επαγγελματία, συνεχίζοντας να τιμούμε την κοντινή συγγένεια της ψυχοθεραπείας Gestalt με το σώμα.

Read More...

Το βιβλίο του HeartMath «Η Νοημοσύνη της Καρδιάς» κυκλοφορεί στα Ελληνικά

Με αφορμή την επίσκεψη του Howard Martin στην Αθήνα, η Alternative Media, σε συνεργασία με την Brainfood Media εξέδωσε το βιβλίο του HeartMath «Η Νοημοσύνη της Καρδιάς», το οποίο υπογράφουν οι ιδρυτές του Ινστιτούτου HeartMath.

Read More...